Fair Trade koffie
rondjes

Onze koffie

 

Platanillo

Deze single estate bonen zijn afkomstig van de Platanillo plantage in San Marcos, Guatemala en zijn duurzaam geteeld (Rainforest Alliance gecertificeerd).
De zuivere arabicabonen zijn van hoge kwaliteit. De hoog gelegen plantage en het optimale klimaat zorgen voor een uitgebalanceerde koffieboon, zacht van smaak en met een fruitig accent. 

 

San Marcos

Deze single origin bonen zijn afkomstig uit San Marcos, Guatemala en zijn duurzaam geteeld (Rainforest Alliance gecertificeerd).
De zuivere arabicabonen zijn van hoge kwaliteit. De hoog gelegen plantages en het optimale klimaat zorgen voor een uitgebalanceerde koffieboon, zacht van smaak en met een fruitig accent.

 

Nero

Deze zuivere arabicabonen zijn deels afkomstig uit de vulkanische hooglanden van San Marcos, Guatemala en deels uit de regio Santos, Brazilië.
De prachtige bonen uit Guatemala zijn van de hoogste kwaliteit en bovendien duurzaam geteeld (Rainforest Alliance gecertificeerd). Ze geven een fruitig accent.

 

Santos Tenango

Deze zuivere arabicabonen zijn deels afkomstig uit Santos, Brazilië en deels uit het niet-vulkanische hoogland van Huehuetenango, Guatemala.
De Braziliaanse Santos bonen zijn donker gebrand en zorgen voor een kruidig accent. De bonen uit Huehuetenango hebben een bloemachtige, fruitige smaak en worden door kenners beschouwd als de beste en meest complexe van Guatemala.
 

Bali Mundo

Deze zuivere arabicabonen zijn deels afkomstig van het eiland Bali, Indonesië en deels uit de regio Santos, Brazilië. De Balinese bonen zijn biologisch geteeld en gedroogd met het vruchtvlees van de bes er nog omheen en zijn donker gebrand. Dit brengt de caramel- en cognactonen boven. Gemelangeerd met de Santos krijgt de koffie een lichtzoete, fruitige smaak.

 

clear
Café del Mar ~ Guatemala Gran Reserva