020 363 93 22  

Bradley’s is een uniek theeconcept. De thee is niet alleen van hoge kwaliteit en zeer smaakvol, maar wordt biologisch geteeld op Sri Lanka, in de theewereld nog altijd beter bekend onder de voormalige naam Ceylon.
Alle Bradley's thee is Skal gecertificeerd, wat wil zeggen de sterkst mogelijke garantie dat de theeplanten niet met pesticiden zijn bespoten.

De Nederlandse producent van deze thee ondersteunt de theeboeren en hun families ter plaatse met scholing en andere voorzieningen. En geeft daarmee een geheel eigen invulling aan het begrip fair trade. Daarnaast is Bradley's thee overigens ook Max Havelaar Fairtrade gecertificeerd.

Natuurlijk wenst u voor uw medewerkers en gasten ook een mooie presentatie, die met beleving meerwaarde geeft aan het door u geserveerde kopje thee. Bradley's komt daarmee prachtig uit de verf, zowel met haar piramini's (kleine driehoekige zakjes) als met haar envelopjes.

Piramini's
Ook piramide theezakjes met hoogwaardige theeblaadjes ontbreken niet in het Bradley’s theeconcept. Deze bijzondere driehoekige theezakjes geven een ware beleving aan de thee en zijn te verkrijgen in zes bijzondere smaken. Per smaak zijn ze verkrijgbaar per dertig stuks voor € 11,80 excl. 9 % btw.

Envelopjes (Bradley's Organic)
De folie envelop zorgt dat kwaliteit en smaak perfect behouden blijven. Deze heerlijke thee is te verkrijgen in vele verschillende varianten waarvan de vruchtensmaken voorzien zijn van echte stukjes fruit! Ook is de verpakking en het gehele zakje biologisch afbreekbaar. Per honderd stuks verkrijgbaar voor € 11,80 excl. 9% btw.

Bradley’s thee, leverbaar in meerdere smaken

Koffiemachines voor bedrijven

Zwiterse degelijkheid

JURA koffiemachines

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn.
Meer info…

Duitse kwaliteit

WMF koffiemachines

WMF koffiemachines zijn al sinds 1927 een begrip. Elke koffiemachine is uniek en komt tegemoet aan de veeleisende wensen wensen van het bedrijfsleven en de horeca.
Meer info…