020 363 93 22  

Bradley’s is een uniek theeconcept. De thee is niet alleen van hoge kwaliteit en zeer smaakvol, maar wordt biologisch geteeld op Sri Lanka, in de theewereld nog altijd beter bekend onder de voormalige naam Ceylon.
Alle Bradley's thee is Skal gecertificeerd, wat wil zeggen de sterkts mogelijke garantie dat de theeplanten niet met pesticiden zijn bespoten.

De Nederlandse producent van deze thee ondersteunt de theeboeren en hun families terplaatse met scholing en andere voorzieningen. En geeft daarmee een geheel eigen invulling aan het begrip fair trade. Daarnaast is Bradley's thee overigens ook Max Havelaar Fairtrade gecertificeerd.

Natuurlijk wenst u voor uw medewerkers en gasten ook een mooie presentatie, die met beleving meerwaarde geeft aan het door u geserveerde kopje thee. Bradley's komt daarmee prachtig uit de verf, zowel met haar piramini's (kleine driehoekige zakjes) als met haar envelopjes.

Piramide
Ook piramide theezakjes met hoogwaardige theeblaadjes ontbreken niet in het Bradley’s theeconcept. Deze bijzondere driehoekige theezakjes geven een ware beleving aan de thee en zijn te verkrijgen in zes bijzondere smaken.

Envelopjes
De glanzende folie envelop zorgt dat kwaliteit en smaak perfect behouden blijven. Deze heerlijke thee is te verkrijgen in vele verschillende varianten waarvan de vruchtensmaken voorzien zijn van echte stukjes fruit!

Bradley’s thee, leverbaar in meerdere smaken