020 363 93 22  

Track & trace
Als uw bestelling is verzonden dan ontvangt u van ons een mail met daarin een track & trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

Bestelling niet ontvangen
Als u uw pakket niet binnen vijf werkdagen na de automatische verzendingsbevestiging e-mail ontvangt, neem dan alstublieft contact met ons op.
Tel. 020 363 93 22.
Maandag t/m vrijdag van 09.30-17:00 uur.
Zaterdag van 09.30-16.00 uur.

Soorten levering en verzendkosten
JURA biedt verschillende soorten levering. Deze pagina geeft een overzicht van de mogelijke soorten van levering en wat ze kosten:


Standaardlevering
Met een standaardlevering worden uw goederen op het opgegeven adres afgeleverd, binnen 1-3 werkdagen nadat uw bestelling is ontvangen.
De bezorgkosten bedragen € 4,95 tot een orderbedrag van € 75,- incl. BTW. Voor bestellingen met een waarde van Є 75,- of meer is bezorgen gratis.

Afleveren niet mogelijk
Treft DHL de geadresseerde niet aanwezig? Dan bieden zij uw zending standaard een 2e maal aan, voor winkels en bedrijven de eerstvolgende werkdag, voor particulieren op afspraak. Eventueel is de zending af te halen op één van de afhaaldepots.

Product (tijdelijk) niet leverbaar
Indien een product (tijdelijk) niet leverbaar is, dan is het in beginsel niet mogelijk om dit product aan uw bestelling toe te voegen.
Voor eventuele vragen over de beschikbaarheid en leveringstermijn van producten kunt u contact opnemen met ons.