020 363 93 22  
introfoto
Gratis houten tonnetje

Back to school WORK!?


Loyaliteit moet beloond worden

De pandemie is hopelijk op zijn eind en jeetje, wat zijn blij met jou als klant. Ook al is en wordt nog veel thuis gewerkt, jij en vele anderen blijven koffie bij ons bestellen.
Daar zijn we enorm dankbaar voor en daarom geven we je twee cadeautjes:

  1. Koffie bestellingen t/m 31 oktober 2021 ontvangen 15% korting. Dit geldt voor de eerstvolgende bestelling.
  2. We geven onze beroemde houten tonnetjes weg! Leuk om je koffiecorner mee op te fleuren of je bijproducten als thee, suiker of melk in te doen.
    Wil je er liever 2 of 3? Dat kan natuurlijk ook! De eerste is gratis, ieder tonnetje daarna € 29,95 ex btw.

Bestel je via de online bestelmodule? Daar kan je tonnetjes toevoegen in je winkelmandje. Je kan ze vinden onder ‘overige’. Je mag ons natuurlijk ook bellen of mailen voor bestellingen. Geef aan dat je graag een tonnetje wil ontvangen, dan zorgen wij dat deze je kant op komt met de koffiebestelling. De 15% korting verrekenen we automatisch.

Nogmaals dank voor je loyaliteit! We hopen je nog lang blij te maken met onze (h)eerlijke koffie.

Nieuwe koffiezakken

Misschien zag je hem al gluren uit het tonnetje, maar we hebben nieuwe koffiezakken. Biologisch afbreekbaar, gemaakt van kraftpapier en met een meer organische uitstraling dan onze huidige witte zakken. En wat helemaal fijn is: hij is hersluitbaar! Aan de voorkant vind je een strip die je open en dicht kan klikken. Perfect voor de koffiemachines met een reservoir kleiner dan 1 kg. Ook de sticker voor- en achterop hebben wij in een fris jasje gegoten. Wij en onze partner Scorlewald zijn erg blij met de resultaten, hopelijk jij ook.

Vanaf eind augustus beginnen we met de uitfasering van onze witte zakken dus het kan zomaar eens zijn dat je één van de eerste bent die de nieuwe zakken zal ontvangen.

Onze nieuwe hersluitbare koffiezakken

Recycle je koffiemachine

Is jouw koffiemachine toe aan vervanging? Vanwege ouderdom of juist omdat je het afgelopen jaar bent gekrompen of gegroeid in personeel waardoor je niet meer de passende koffiemachine hebt qua capaciteit? Geen zorgen, we got your back!
Op het moment hebben we een mooie ‘recycle’ actie lopen. Lever je koffiemachine bij ons in en o.b.v. leeftijd krijg je korting op je nieuwe koffiemachine. Wij zorgen ervoor dat je ‘oude’ machine een tweede leven krijgt; in zijn geheel of middels hergebruik van onderdelen.

Kijk uit welk jaar je koffiemachine stamt via het serienummer of aankoopbewijs, dan geven we je de onderstaande korting bij aankoop van een nieuwe koffiemachine (Jura of WMF). We zijn dealer van beiden en hanteren diverse kortingen per label.

Jaar Jura machines WMF machines
2021-2018 20% 30%
2017 15% 25%
2016 10% 20%
ouder dan 2016 5% 10%

Uiteraard kan de korting oplopen bij inruil/aankoop van meerdere machines of verlenging van onze exclusieve samenwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Go, go, go: recyclen maar!

De actie loopt t/m 30 november 2021.

Zuivelrijck biologische melkcupjes

Wellicht heb je ze al gezien, maar we zijn overgestapt van Friesche Vlag volle melk melkcupjes naar Zuivelrijck biologische halfvolle melkcupjes. Goed voor de lijn en wederom een mooie stap in onze groene en duurzame ambities.

Bedankt voor het lezen. Een volgende nieuwsbrief zal snel volgen met nog meer nieuwtjes!
Geniet nog van de nazomer.

Liefs,
Team Café del Mar